Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i FOPA intensificaran la seua relació

El Consell Social propicia una trobada per a presentar als empresaris d'obres públiques el projecte InnoUA

El vicerectorat de recerca, al costat de l'Escola Politècnica aconsegueixen captar l'atenció de la Federació d'Obres Públiques d'Alacant

 

Consell Social_ Fopa1

 

Consell Social_ Fopa2

 

Alacant. Dilluns 30 de novembre de 2015

La Universitat d’Alacant i la Federació d’Obres Públiques d’Alacant han acordat aquest dilluns intensificar les relacions entre la institució acadèmica i els empresaris que formen l’agrupació després d’una trobada propiciada pel Consell Social de la UA.

Precisament el president de la Comissió de Relacions amb la Societat del Consell Social, Antonio Carbonell, ha sigut l’encarregat d’iniciar la reunió, i ha explicat el paper de l’òrgan que representa i ha animat els empresaris a comptar amb un major nombre d’estudiants en pràctiques en les seues empreses.

La directora del Secretariat de Transferència del Coneixement, María Jesús Pastor, ha sigut l’encarregada de presentar a la directiva de la FOPA, amb el president d’aquesta, Javier Verdú, al capdavant, el projecte InnoUA.

La iniciativa de la Universitat per a fomentar la relació entre les empreses i la institució acadèmica, amb un nou Portal d’Oferta Tecnològica, el butlletí de notícies tecnològiques o el programa de visites a empreses han sigut molt ben rebuts pels empresaris que han manifestat, a través del seu president l’interès que tenen per mantenir unes relacions fluïdes amb la Universitat per a “conèixer de primera mà totes les possibilitats que ofereix a les nostres empreses”.

El catedràtic d’Enginyeria Civil, Salvador Ivorra, ha explicat la importància de mantenir aquesta relació propera, i ha posat com a exemples algunes de les investigacions que s’estan duent a terme en l’Escola Politècnica i que han despertat l’interès dels assistents.

Per la seua banda, la secretària del Consell Social, Aránzazu Calzada, ha agraït l’interès, ha assegurat que es mantindran tots els canals oberts i s’ha oferit a estudiar noves vies de col·laboració que puguen ser beneficioses tant per a la Universitat com per a les empreses que representa la FOPA.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464