Saltar apartados

Guardamar és des d'avui Aula Universitària de la Universitat d'Alacant

El rector, Manuel Palomar i l’alcalde, José Luis Sáez, han signat aquest matí el conveni

L’acord permetrà desenvolupar a Guardamar diferents activitats culturals, formatives i d’investigació

 

Guardamar_AulaUniversitaria1 Guardamar_AulaUniversitaria2

 

Alacant. Dilluns 9 de novembre de 2015

El rector de la Universitat, Manuel Palomar i l’alcalde de Guardamar del Segura, José Luis Sáez, han signat, aquest matí, el conveni de creació d’una aula universitària a aquesta localitat del Baix Segura.

L’acord preveu establir una relació estable entre el municipi i la institució acadèmica per tal de desenvolupar activitats conjuntes de caire cultural, formatiu i investigador que, en paraules del rector, Manuel Palomar “donaran continuïtat a una relació que ja existia entre tots dos i que d’aquesta manera passa a ser estable i ens permetrà desenvolupar futurs acord específics”.

José Luis Sáez, alcalde de Guardamar del Segura, ha destacat que “estem encantats amb aquest acord. Tenim molt treball per fer i aquest conveni ens permetrà dur a terme moltes iniciatives i potenciarà el llaços entre la Universitat d’Alacant i Guardamar del Segura”.

El vicerector de Cultura, Carles Cortés, ha ressaltat el fet que “fa anys que col·laborem amb Guardamar en diferents activitats, però sense la continuïtat que ara ens ofereix aquest acord”...

A la signatura del conveni han assistit, a més del rector, l’alcalde i el vicerector, el president del Consell Social de la Universitat d’Alacant, Francisco Gómez, la secretària general de la UA, Esther Algarra, la secretària del Consell Social, Aránzazu Calzada, Eva Valero i Mar Iglesias, responsables dels secretariats de Seus i Aules Universitàries, la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Guardamar, Pilar Gay i la tècnica de cultura del mateix Ajuntament, Marylène Albentosa.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464