Saltar apartados

La UA organitza el III Congrés Nacional de Nutrició Esportiva, Cineantropometria i Salut

 

IIICongreso_NutricionUAAlacant. Dijous, 12 de novembre de 2015

La Universitat d’Alacant organitza en la Seu Universitària de Cocentaina, els dies 13 i 14 de novembre, el “III Congrés Nacional de Nutrició Esportiva, Cineantropometria i Salut”.

El congrés tindrà la participació dels majors experts a nivell nacional i internacional en nutrició, esport i salut, entre els quals es pot destacar als doctors Enrique Roche, director del Servei de Nutrició i Dietètica de la Universitat Miguel Hernández d’Elx i Michael Marfell-Jones, president de la Societat Internacional per a l’Avanç de la Cineantropometria (ISAK).

En aquesta edició, es tractaran aspectes tan actuals com; les necessitats i les ajudes ergogènicques nutricionals per a l’entrenament i la competició; la composició corporal en escolars i adults esportistes; els mètodes estadístics per a la determinació d’aquests; la funció cognitiva en esportistes, i l’antropologia de la nutrició i l’exercici.

Per una altra banda, es tractarà, la salut en l’esport i l’actuació del metge en les lesions esportives i actuacions urgents en els problemes de salut; l’antropometria i l’aplicació que té en l’àmbit esportiu (proporcionalitat, somatotip…) i a més, hi haurà taules redones sobre nutrició i exercici físic, salut i esport i un taller de cineantropometria.

Els assistents poden participar en el congrés amb xarrades o presentació de pòsters, i entre els millors, es lliuraran premis a la millor comunicació oral i a la millor contribució en format pòster.

El congrés tindrà lloc en el Centre Social Real Blanc de Cocentaina, i les persones interessades poden matricular-se en la pàgina web de la Seu Universitària de Cocentaina.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464