Saltar apartados

Un miler de persones han participat en la XXII Jornada Esportiva per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual de la província d'Alacant UPAPSA

 

Upapsa1
Upapsa2
Upapsa3
Upapsa4
Upapsa5
Upapsa6
Upapsa7

 

Alacant. Dijous, 12 de novembre de 2015

Les instal·lacions esportives de la Universitat d'Alacant han acollit avui el major esdeveniment esportiu de la Comunitat Valenciana d'aquestes característiques, la XXII Jornada Esportiva per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual de la província d'Alacant UPAPSA.

La Universitat d‘Alacant i UPAPSA col·laboren un any més (i en són ja nou consecutius) en aquesta jornada de l'esport amb l'objectiu d'oferir un espai per a la competició esportiva de les persones amb discapacitat intel·lectual.
Hi han participat set-cents esportistes de trenta-cinc centres d'atenció al col·lectiu: trenta-un d'ells d'Alacant, tres de València i una delegació de la regió de Múrcia, amb proves esportives en les categories d'atletisme, petanca, eslàlom en cadira de rodes i proves adaptades.

Amb aquestes jornades d'esport se busca potenciar l'evolució dinàmica de les persones, la seua autonomia i independència, incidir en la seua normalització i integració i formar en els valors intrínsecs a l'esport: cooperació, treball en equip, competitivitat i sacrifici, entre altres.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464