Saltar apartados

Comença una nova edició de Divendres a la Seu en la UA

 

Alacant, 1 d'octubre de 2015

Per primera vegada, l'edifici de la Seu Ciutat d'Alacant al carrer de Sant Ferran 40 acollirà el tradicional cicle Divendres a la Seu, un programa que inclou en aquesta nova edició tres actuacions musicals.

El cicle arranca demà 2 d'octubre, a les 20.30 hores, amb l'actuació del cantautor Pau Alabajos després de deu anys sobre els escenaris, acompanyat per la seua guitarra. Alabajos ha tret quatre discos al mercat i actualment és secretari del Col·lectiu Ovidi Montllor, associació de músics i cantants del País Valencià.

Divendres a la Seu continuarà el 6 de novembre amb una vetlada de poesia i música dels segles xv i xvi en homenatge al poeta Roís de Corella, a càrrec de la Capella Joan Baptista Comes, integrada per Josep Maria Berenguer i l'organista Joxe Benantzi Bilbao. Tots dos han recuperat nombroses obres musicals dels arxius eclesiàstics espanyols i la seua formació interpreta, entre altres obres, música inèdita de Mathias Navarro.

El divendres 11 de desembre serà el torn d'Ali Arango, segon premi en el XII Concurs Internacional de Guitarra José Tomás Vila de Petrer. Ali Arango és també compositor i ha rebut altres guardons com el primer premi Alhambra a la Nova Creació Espanyola, el primer premi en el concurs del Palau de la Música de Barcelona, o el primer premi en el Düsseldorfer Gitarrenfestival, entre altres. Ali Arango toca amb una guitarra XXX Aniversari del luthier Paco Santiago Marín i amb una guitarra del luthier Yuichi Imai.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464