Saltar apartados

Javier de Lucas impartirà dues conferències i presentarà el seu últim llibre a la Seu Ciutat d'Alacant

 

Alacant, 2 d'octubre de 2015

El pròxim dilluns 5 d’octubre, Javier de Lucas, catedràtic de Filosofia del Dret i Filosofia Política de la Universitat de València, acudirà a la Seu Ciutat d’Alacant (Carrer Sant Ferran,40) per a impartir la conferència “La política migratoria en España: una visión crítica y algunas propuestas”. Jorge Olcina, director de la Seu Ciutat d’Alacant, presentarà l’acte i el conferenciant.

L’endemà, el dimarts 6 d’octubre a les 19 hores, de Lucas participarà també a la Seu del Carrer Sant Ferran, en els actes d’inauguració de curs de la Universitat Permanent de la UA (UPUA), on oferirà la conferència “La crisis en el Mediterráneo y el Waterloo Moral de la UE” i presentarà el seu llibre Mediterráneo: El naufragio de Europa. L’acompanyaran en aquesta segona intervenció, Manuel Alcaraz, conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació i Josefina Bueno, directora General d’Universitat, Investigació i Ciència de la Generalitat Valenciana.

L’entrada a tots dos esdeveniments és lliure fins a completar la capacitat de la sala.

Conferències_JavierLucas

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464