Saltar apartados

La professora Dolores Lozano pren possessió com a vicesecretària general de la Universitat d'Alacant

 

Alacant, 2 d'octubre de 2015

La professora del Departament de Química Inorgànica, Dolores Lozano, ha pres possessió com a vicesecretària general de la Universitat d’Alacant aquest divendres en un acte que ha tingut lloc al despatx del rector, Manuel Palomar i amb la secretària general, Esther Algarra, a qui acompanyarà en la seua nova responsabilitat de gestió en la institució acadèmica.

A l’acte han assistit tots els membres de l’equip de govern de la Universitat, igual que l’exsecretària general, Aránzazu Calzada, actualment secretària del Consell Social.

Després de la firma de l’acta de nomenament, el rector, Manuel Palomar, ha agraït a la nova vicesecretària general la disponibilitat i l’acceptació del càrrec i de la nova responsabilitat juntament amb Esther Algarra, secretària general.

Per la seua banda, Dolores Lozano, ha agraït el seu nomenament i ha assegurat que «es tracta de tot un honor i un repte. Estic molt il·lusionada davant la nova tasca que se m’ha encomanat».

Sotssecretària_General

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464