Saltar apartados

La UA porta La Corbata de Apolo a la Nucia

 

Alacant, 1 d'octubre de 2015

El pròxim divendres 2 d’octubre, a les 20:30 hores es representarà La Corbata de Apolo en el Teatre Local El Sindicat de la Nucia. Aquesta representació teatral està organitzada per la Universitat d’Alacant, la Seu Universitària de la Nucia i la regidoria de Cultura.

La Corbata de Apolo és un programa de ràdio en l’escenari, creada i representada per la companyia El Teatro de la Sombra, que explica la història d’un locutor “corrosiu i brutal” i d’un provocador provocat. Ambientada en un estudi de ràdio, és de nit i un home assegut davant d’un micròfon comença un programa de durada incerta, titulat La corbata de Apolo. Durant el programa, el locutor exposa la seua agra visió del món fins que ocorre alguna cosa i una intervenció d’un oient “provoca profundament el provocador, l’altera”.

La companyia Teatro de la Sombra naix l’any 2006 i està integrada pels actors María Jesús Hoyos i Rafael Calvo, Alejandro Arestegui, actor i director, i Javier García-Mauriño Múzquiz, autor.

La representació és d’accés lliure fins a completar la capacitat de la sala.

Corbata_Apol·lo_Nucia

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464