Saltar apartados

Manuel Alcaraz i Josefina Bueno assisteixen a la sessió de benvinguda a la Universitat Permanent de la UA

Josefina Bueno Alonso, María Cecilia Gómez Lucas i María Luisa Mataix Scasso inauguraran el curs 2015/2016 de la UPUA

M_Alcaraz   Josefina_Bueno

 

Alacant, 2 d'octubre de 2015

Manuel Alcaraz Ramos, conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, i Josefina Bueno Alonso, directora general d'Universitat, Investigació i Ciència de la Generalitat Valenciana, presentaran dimarts pròxim, 6 d'octubre de 2015, a les 19.00 hores, en la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, edifici del carrer de sant Ferran núm. 40, el catedràtic de Filosofia del Dret i Filosofia Política de la Universitat de València, Javier de Lucas. Amb motiu de la sessió de benvinguda a la Universitat Permanent, De Lucas impartirà la conferència «La crisi en el Mediterrani i el Waterloo moral de la UE» i presentarà el seu llibre Mediterráneo: el naufragio de Europa. Alcaraz i Bueno, que en etapes anteriors havien sigut directors de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, participaran en l'activitat organitzada per a inaugurar el curs acadèmic 2015-2016 en la Universitat Permanent (UPUA).

L'acte començarà a les 17.30 hores, moment en què s'informarà sobre les activitats i iniciatives de l'Associació d'Alumnes i Exalumnes i sobre l'oferta de Cultura de la UA. A continuació, a les 18.30 hores, Josefina Bueno Alonso, directora general d'Universitat, Investigació i Ciència de la Generalitat Valenciana, María Cecilia Gómez Lucas, vicerectora d'Estudis, Formació i Qualitat de la Universitat d'Alacant, i María Luisa Mataix Scasso, presidenta de l'Associació d'Alumnes i Exalumnes de la Universitat Permanent, inauguraran el curs acadèmic.

Inauguració del Curs de la Universitat Permanent a càrrec de Josefina Bueno Alonso, Directora General d'Universitat, Investigació i Ciència de la Generalitat Valenciana, María Cecilia Gómez Lucas, vicerectora d'Estudis, Formació i Qualitat de la Universitat d'Alacant, i María Luisa Mataix Scasso, presidenta de l'Associació d'Alumnes i Exalumnes de la Universitat Permanent.

L'acte es desenvoluparà en la sala de conferències de l'edifici del carrer de Sant Ferran núm. 40 de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Organitza el Vicerectorat d'Estudis, Formació i Qualitat de la Universitat d'Alacant i la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464