Saltar apartados

La UA analitza les necessitats de recerca i informació per a avaluar i gestionar recursos pesquers

Demà dijous 15 d'octubre en el marc de la inauguració de la sisena edició del màster en Gestió Pesquera Sostenible

 

Alacant. Dimecres, 14 d'octubre de 2015

Demà dijous, 15 d'octubre, s’inaugura la sisena edició del màster en Gestió Pesquera Sostenible que organitza la Universitat d'Alacant en col·laboració amb el Centre Internacional d'Alts Estudis Agronòmics i la Secretaria General de Pesca del MAGRAMA. En la inauguració, el subdirector d’Investigació de l'Institut Espanyol d'Oceanografia, Pablo Abaunza, pronunciarà una conferència en la qual abordarà les «Necessitats de recerca i informació per a l'avaluació i gestió de recursos pesquers: cap a una aproximació a l'ecosistema».

En l'acte participarà el nou director de l'Institut Agronòmic de Saragossa del CIHEAM, Javier Sierra, el degà de la Facultat de Ciències, Luis Gras, i el coordinador del màster, José Luis Sánchez.

La present edició compta amb més d'una vintena d'estudiants matriculats de nou països diferents. Destaca l'elevat component internacional d'aquest màster que al llarg de les diferents edicions tingut més d'un 60 % d'estudiants estrangers d'un total de vint-i-quatre països que avui dia ocupen en molts casos llocs de responsabilitat en la recerca i la gestió de la pesca.

L'assistència a l’acte és lliure i tindrà lloc a partir de les 16 hores a la sala Alfredo Orts de l'Edifici d'Òptica de la Universitat d'Alacant.

Barco_arrossegue

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464