Saltar apartados

La UA impulsa la cooperació entre estudiants internacionals i empreses de la regió

 

Alacant. Dijous, 15 d'octubre de 2015

Amb l'objectiu de donar solucions creatives a reptes empresarials, ahir va tenir lloc a la Universitat d'Alacant la presentació oficial de The GYM Project. Es tracta d'un innovador projecte de cotreball i intraemprenedoria en què més de seixanta-cinc estudiants de vint-i-dues nacionalitats diferents treballaran amb empreses regionals en el desenvolupament de projectes multidisciplinaris.

En aquest projecte, ideat i desenvolupat per Futurlab (Laboratori de Prospectiva de la UA), i impulsat per la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, hi participaran Baleària, Gioseppo i Grup Marjal, tres empreses que destaquen per la seua projecció internacional.

Durant els pròxims tres mesos, estudiants i empreses treballaran conjuntament seguint una metodologia de treball dissenyada per Futurlab, que està inspirada en el model finlandès d'innovació oberta, el referent europeu més important en el desenvolupament d'ecosistemes d'innovació.

Aquesta iniciativa, que té el suport del Consell Social de la UA, pretén afavorir la creació de nous espais d'interacció entre estudiants (nacionals i internacionals) i empreses de la regió compromeses amb la innovació i la internacionalització.

Cooperacion

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464