Saltar apartados

Un 22 % de la població universitària tindrà dificultats a l'hora de realitzar els seus estudis derivats de problemes visuals

Primeres dades de la jornada de revisions a la Universitat d'Alacant entorn de Dia Mundial de la Visió

 

Alacant Divendres, 16 d'octubre de 2015

Els primers resultats de la jornada de revisions «Salut visual per a tothom», organitzades per la Universitat d'Alacant arran de la commemoració el Dia Mundial de la Visió, confirmen que un 22 % de la població universitària tindrà dificultats per a realitzar els seus estudis derivats de problemes visuals. 

Amb cinc llocs refractius col·locats en els baixos de la Biblioteca General des de les 9 fins a les 17 hores, estudiants de quart curs del grau Òptica i Optometria, sota la direcció d'un professor, han detectat que «un 18 % de persones no porta la correcció que necessiten, i un 23 % tenen, a més, problemes acomodatius o binoculars».

«És important destacar que no portar la correcció adequada o simplement no portar-ne comporta fer un esforç més gran del necessari des del punt de vista visual. Mal de cap, ulls vermells, marejos poden ser els símptomes derivats d'aquesta fatiga visual», apunten des de l'organització de la jornada.

Des del Departament d'Òptica, Farmacologia i Anatomia insisteixen «en la importància de fer-se revisions visuals periòdiques, i en aquest sentit, l'òptic optometrista és un dels professionals de la salut visual més adequat per a una primera revisió».

Notícia relacionada

El 20 % dels estudiants de la Universitat d'Alacant pateix fatiga visual

 

Problemes_oculars1
Problemes_oculars2
Problemes_oculars3
Problemes_oculars4
Problemes_oculars5

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464