Saltar apartados

La Facultat de Ciències de la UA ret homenatge a Sant Albert Magne amb un extens programa d'activitats

Concurs de fotografia i microrelats, jornades micològiques, conferències, exposicions i els premis Jorge Juan de Matemàtiques, entre d’altres esdeveniments

 

Alacant. Dimecres, 21 d'octubre de 2015

Una any més la Facultat de Ciències de la Universitat d'Alacant presenta un extens programa d'activitats divulgatives, culturals i esportives amb motiu de la festivitat del seu patró, Sant Albert Magne.

Així, s'han programat un cicle de set conferències que s'iniciaran el pròxim 6 de novembre. Temes com l’evolució de la matemàtica en el segle xx, mites i realitats del canvi climàtic, la ciència de l'astronomia a través del Quixot i Sancho, i altres ponències i exposicions al voltant de l'any internacional dels sòls i l'any internacional de la llum, seran els temes divulgats.

A més, del 29 d'octubre al 29 de novembre tindran lloc les desenes Jornades Micològiques en el Museu de la Biodiversitat d'Ibi i la Seu Universitària de Xixona. Per a inscriure's en les excursions i en el taller de cuina cal contactar amb l'Associació Micològica Alacantina (ASOMA).

Dirigit a tota la comunitat universitària, també s'ha convocat el concurs de fotografia Sant Albert Magne amb dues categories: científica i naturalesa. El termini de presentació de fotografies acaba el 3 de novembre.

El 13 de novembre a les 11:00 hores a la sala de juntes de la Facultat de Ciències tindrà lloc el tradicional lliurament del XXIII Premi Sant Albert Magne d’Investigació en Química, i el 6 de novembre es faran les proves dels XVII premis Jorge Juan de Matemàtiques, destinades a alumnat de qualsevol de les universitats espanyoles. El termini d'inscripció per a participar en aquestes olimpíades matemàtiques romandrà obert fins al 5 de novembre de 2015.

La Facultat de Ciències ha organitzat també les XX Jornades d’Investigació Departamental que es desenvoluparan entre el 16 i 20 de novembre amb la finalitat de fer conèixer a l'alumnat del centre i a la comunitat universitària en general, les línies d’investigació i els projectes en què treballen el professorat, els futurs doctors i les futures doctores, els becaris i les becàries, i els col·laboradors i les col·laboradores departamentals. El termini de presentació de propostes acaba el 5 de novembre.

Finalment, alumnat, antic alumnat, PAS i PDI de la Universitat d'Alacant, i també l'alumnat i el professorat de centres educatius d'Educació Secundària de la província d'Alacant, podran participar, fins al 23 de novembre, en el VII Concurs de Microrelats Matemàtics.

Notícia relacionada

La UA convoca el XXIII Premi Sant Albert Magne d’Investigació en Química

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464