Saltar apartados

La Universitat d'Alacant celebra demà divendres el mig segle de Treball Social

 

Treball_Social50Alacant, 22 d'octubre de 2015

La Universitat d’Alacant celebra, el divendres 23 d’octubre, de 17:00 a 20:30 hores, al Paranimf de la UA l’Acte commemoratiu dels cinquanta anys d’implantació dels estudis de Treball Social a Alacant (1964-2014). Tindrà l’assistència d’egressats, professorat, estudiants, personal d’administració i serveis i tutors i tutores de pràctiques externes vinculats als estudis de Treball Social, presents i passats, als qui va dirigit, com també totes aquelles persones interessades. Així mateix, posteriorment està previst un sopar de 50 Aniversari que tindrà lloc a partir de les 21:00 hores en el Club Social I, al costat del Paranimf.

Treball Social a la UA és titulació capdavantera a Espanya des de fa més d’una dècada; ocupa la primera posició en el rànquing «50 carreres» que recull les titulacions més sol·licitades per l’alumnat i els centres acadèmics més ben valorats per a cursar-los a Espanya, que elabora cada any el diari El Mundo. L’objectiu fonamental del títol de grau en Treball Social és capacitar els graduats per a l’exercici professional com a treballador o treballadora social i facultar per a la utilització i l’aplicació de la valoració diagnòstica, el pronòstic, el tractament i la resolució dels problemes socials, aplicant la metodologia específica de la intervenció social de cas, família, grup i comunitat, i capacitar per a planificar, programar, projectar, aplicar, coordinar i avaluar serveis i polítiques socials.

La preocupació per la qualitat de l’educació ha estat sempre present en la docència dels estudis de Treball Social d’Alacant, com també el fet que les últimes dades recaptades mostren que la inserció laboral dels egressats aconsegueix un percentatge d’ocupació al voltant del 78%.

 

Més informació

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464