Saltar apartados

La Universitat d'Alacant forma part de la major xarxa de suport mundial per a pimes amb vocació internacional

L'Enterprise Europe Network (EEN) compta amb més de sis-centes organitzacions en seixanta-tres països


Alacant. Dimecres, 21 d'octubre de 2015

Diumenge passat 18 d'octubre, el periòdic econòmic amb més tiratge a Espanya, Expansión, publicava un article sobre l'Enterprise Europe Network (EEN), en el qual descrivia aquesta xarxa, promoguda i finançada per la Comissió Europea, com «la major xarxa de suport mundial per a pimes amb vocació internacional». L'EEN compta avui dia amb més de sis-centes organitzacions (confederacions empresarials, cambres de comerç, universitats, parcs científics, etc.) en seixanta-tres països. Evidentment formen part de l'EEN els vint-i-vuit membres de la Unió Europea (UE), països associats i altres països amb gran pes econòmic  o innovador com els Estats Units, el Japó, Corea o Mèxic.

La Universitat d'Alacant és membre de l'EEN des que es va crear el 2008 i va formar part com a coordinadora de la Innovation Relay Centre (IRC) des del 1995, data de la seua creació, fins al 2008, en què es va integrar en l'EEN. La Xarxa IRC, juntament amb els EuroInfoCentre, que també ha promogut i finançat la UE, van ser les dues xarxes antecessores de l'EEN.


Per a més informació:

EEN al món

EEN a Espanya

EEN a la Universitat d'Alacant

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464