Saltar apartados

La Universitat d'Alacant organitza una jornada per a mostrar les claus de l'èxit a l'hora de buscar treball fora d'Espanya

Amb el títol “Ocupa’t a Europa”, hi participaran experts en ocupació i internacionalització

EmpleateVAL

 

Alacant. Dijous, 22 d'octubre de 2015

Amb l'objectiu d’aportar tota la informació necessària per a poder treballar fora d'Espanya, la Universitat d'Alacant organitza demà divendres, 23 d'octubre, una jornada d'introducció a la recerca de treball i adaptació professional a Europa. Amb el títol «Ocupa’t a Europa», hi participaran experts i professionals en matèria d'ocupació i internacionalització de la mateixa Universitat i també de l’Ajuntament d'Alacant.

Segons la vicerectora d'Estudiants, Nuria Grané, «volem que les persones que hi assistisquen reben tota la informació necessària per a saber què han de fer si volen treballar fora d'Espanya i què necessiten per a reeixir-hi». L'activitat, de caràcter gratuït, «està destinada principalment a alumni, però també a l'alumnat dels últims cursos», afegeix la vicerectora.

La jornada ha sigut organitzada pel Vicerectorat d'Estudiants, dins del projecte institucional Alumni UA, amb la col·laboració de l'Observatori d'Inserció Laboral, el Gabinet d'Iniciatives per a l'Ocupació de la Fundació General de la UA i el Centre Superior d'Idiomes.

La inauguració de la jornada, a càrrec de Nuria Grané, tindrà lloc a les 10.00 h. A continuació, el conseller EURES (programa de mobilitat europea d'ocupació) a Alacant, Carlos Pastor, oferirà una xarrada sobre treballar i viure a Europa. L'acreditació en idiomes, el voluntariat europeu i un taller pràctic sobre la manera d’organitzar l'estada i buscar treball completen el programa de la jornada que es clourà a les 14 hores.

Les activitats es faran en la sala d'actes de l'edifici Germà Bernàcer. L'entrada és lliure i limitada a la capacitat de la sala.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464