Saltar apartados

L'escriptor Joan Benesiu inaugura una nova edició d'"Escriure el país" en la UA

Josep Martínez Sanchis és conegut pel pseudònim, Benesiu

 

Cicle_EscriureAlacant, 26 d'octubre de 2015

L’Aula Literària de la UA inicia una nova edició del cicle “Escriure el país” amb la participació de l’escriptor Joan Benesiu, demà 27 d’octubre a les 12 hores a l’edifici III de la Facultat de Filosofia i Lletres, qui serà presentat pel professor Enric Balaguer. Josep Martínez Sanchis és conegut pel pseudònim amb què signa les seues creacions, Benesiu, i ha guanyat, entre d’altres, el premi Ciutat de Xàtiva. A més de col·laborar en publicacions culturals, Benesiu és professor de Filosofia en un institut de secundària. La seua última novel·la, Gegants de gel, ha rebut el premi Llibreter de Literatura Catalana.

El cicle “Escriure el país” té com a objectiu reivindicar mitjançant l’escriptura literària, el paisatge, els costums i la cultura de les nostres comarques. Els autors convidats escriuen una història en llengua valenciana, autobiogràfica o fictícia, i la lligen als assistents a la sessió. El públic té l’opció d’establir una conversa amb l’escriptor, atenent als suggeriments que la història els haja suscitat.

En l’edició d’enguany, el cicle inclou també les intervencions d’Iván Carbonell, el 24 de novembre, i Elvira Cambril, el 15 de desembre. Enguany, i com a novetat, l’editorial Onada i el diari Información publicaran una recopilació dels relats del cicle.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464