Saltar apartados

La Universitat d'Alacant inicia les eleccions al Claustre Universitari

 

Alacant. Divendres, 30 d’octubre de 2015

La Universitat d’Alacant inicia el procés per a les eleccions al Claustre Universitari, màxim òrgan de representació de la comunitat universitària. El calendari electoral, va ser aprovat en Consell de Govern i publicat en el Butlletí Oficial de la UA, BOUA, el passat 14 de setembre. S’hi estableix que el divendres, dia 30 d’octubre, es publique el cens electoral provisional, sobre el qual podran presentar-se reclamacions des del 2 al 5 de novembre.

El cens definitiu es publicarà el 9 de novembre i des del dia posterior fins al 16 de novembre, podran presentar-se les candidatures.

La jornada de votació està prevista per al dia 11 de desembre i la proclamació definitiva de candidatures electes, el 18.

La Junta Electoral comunica que tant el cens electoral provisional per a la seua consulta, com també tota la informació sobre el procés, estarà disponible en la seua pàgina web.

Al Claustre Universitari, li corresponen les funcions sobiranes de normativa interna, la fiscalització de la gestió de la Universitat i expressar les posicions i les aspiracions d’aquesta en els diferents àmbits d’actuació universitària.

A més del rector, que el presideix, la secretària general i el gerent, el Claustre està compost per tres-cents membres elegibles entre els diferents sectors de la comunitat universitària, de la forma següent: 165 representants del professorat doctor amb vinculació permanent, 9 representants del professorat no doctors amb vinculació permanent a la Universitat, 9 triats entre els ajudants, ajudants doctors, personal investigador en formació i personal investigador, 3 representants que es triaran entre associats, emèrits i visitants, 78 representants del col·lectiu d’alumnat i 36 representants del personal d’administració i serveis.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464