Saltar apartados

La violència contra les dones gitanes i la millora en l'atenció primària de salut d'aquestes, a debat a la Seu Ciutat d'Alacant

La jornada es troba dins del projecte “Violència contra les dones i les respostes dels professionals d’atenció primària de salut a Espanya”

 

Alacant, 26 d'octubre de 2015

El grup d’Investigació de Salut Pública de la Universitat d’Alacant, amb el patrocini de l’Institut Universitari d’Investigació en Estudis de Gènere, tractarà les estratègies clau per a millorar l’atenció de dones gitanes en situació de violència de parella des d’atenció primària de salut.

Demà, de 10 a 15 hores, a la Seu Ciutat d’Alacant (Ramón y Cajal,4) quinze professionals d’atenció primària de salut i representants de col·lectius de la societat civil, tractaran aquestes qüestions, sota la coordinació dels professors de la Universitat d’Alacant Daniel La Parra, Mari Carmen Davó, Carmen Vives i l’alumna M. José Sanchis.

La jornada s’emmarca en un estudi més ampli que s’està duent a terme en el context del projecte “Violència contra les dones i les respostes dels professionals d’atenció primària de salut a Espanya”. Aquest estudi consta de tres etapes: una primera etapa en la qual s’han fat 50 entrevistes i en què es van obtenir 59 propostes de millora; una segona fase en la qual aquestes propostes van ser identificades i classificades; i una tercera que es materialitza en aquesta jornada, en la qual els professionals que hi participen discutiran els resultats obtinguts i faran el llistat definitiu de propostes.

Al final de la jornada es farà públic el llistat de propostes.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464