Saltar apartados

Ràfol d'Almúnia serà Aula de la Universitat d'Alacant

El rector, Manuel Palomar, i l'alcalde, Josep Vicent Rovira, han signat aquest dimarts el conveni de col·laboració entre l’ajuntament i la institució.

L'objectiu de l'acord és establir vies de col·laboració per a la realització d'activitats de divulgació, formació i culturals.

 

Rafol_d'Almunia
Rafol_Almunia2
Rafol_Almunia3
Rafol_Almunia4

Alacant. Dimarts, 27 d'octubre de 2015

La Universitat d'Alacant i l’Ajuntament de Ràfol d'Almúnia han signat aquest dimarts un conveni marc de col·laboració que permetrà explorar vies de cooperació entre les dues institucions per tal de desenvolupar activitats de divulgació, formació i culturals en aquest municipi de la Marina Alta.

L'acord, que han formalitzat el rector de la Universitat, Manuel Palomar, i l'alcalde de la localitat, Josep Vicent Rovira, permet a la institució alacantina consolidar la seua presència en aquesta comarca.

Manuel Palomar ha destacat que aquest conveni «s'emmarca en l'estratègia d'extensió universitària de la nostra Universitat, que té com a objectiu fer arribar la nostra institució als municipis i a les persones del nostre territori».

Per la seua banda, l'alcalde de Ràfol d'Almúnia, Josep Vicent Rovira, ha assenyalat la «importància d'aquest acord per a la nostra localitat, un conveni que estic segur que beneficiarà mútuament tots dues institucions».

El conveni signat aquest dimarts estableix la voluntat de col·laboració entre l'ajuntament i la Universitat, que es concretarà a través de les activitats que es desenvolupen i de futurs convenis concrets.

A la signatura del conveni hi han assistit, a més dels rector i l'alcalde, la secretària general de la Universitat, Esther Algarra; el vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés; la directora del Secretariat de Cultura de la UA, Mar Iglesias; el coordinador del Festival Barsella, i el director general de Responsabilitat Social i Foment de l'Autogovern i exregidor de Ràfol d’Almúnia, Josep Ochoa.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464