Saltar apartados

Comunicat de la Universitat d'Alacant sobre el desallotjament de la Facultat de Dret

 

Alacant. Dijous, 08 d'octubre de 2015

La Universitat d'Alacant ha activat aquest matí el protocol d'evacuació en la Facultat de Dret després d'haver-se rebut un paquet de dubtosa procedència. La Policia Nacional se n'ha fet càrrec i, després de ser analitzat, s'ha comprovat que contenia material de laboratori. Pel que sembla, el remitent, uns laboratoris químics anglesos, havia comès un error en el destinatari i s'havia enviat a la Facultat de Dret per equivocació.

Davant de l'expectació que s’ha creat en les xarxes socials, el rector, Manuel Palomar, ha llançat un missatge de tranquil·litat a la comunitat universitària i ha felicitat tant a l'equip de seguretat de la UA com als responsables del vicerectorat de Campus i a la Policia Nacional per la seua ràpida intervenció. L'incident ha servit per a demostrar que els protocols d'actuació per a situacions d'emergència estan perfectament dissenyats i funcionen a la perfecció, ha assenyalat.

L'activitat en la Facultat de Dret s'ha reprès i abans de les 14:00 hores ja funcionava amb plena normalitat.

El paquet ha quedat en mans de la Policia Nacional sota la custòdia de la qual continuarà fins que s'esbrine a qui anava realment destinat.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464