Saltar apartados

El Parc Científic d'Alacant amplia la seua activitat empresarial amb la incorporació d'Applynano Solutions i Pyme UP

 

ParqueCientifico1 ParqueCientifico2

Instants de les diferents signatures de vinculació al Parc Científic d'Alacant amb el seu director, Joaquín Marhuenda, i per part d'Applynano Solutions, Iluminada Rodríguez i Ignacio Martín, i en representació de Pyme UP, Raúl Navarro.


Alacant. Dimecres, 7 d'octubre de 2015

El Parc Científic d'Alacant promogut per la Universitat d'Alacant compta, des d'avui, amb les empreses Applynano Solutions SL i Business Solutions Pyme UP SL. En concret, l'empresa de base tecnològica (EBT) Applynano Solutions, nascuda al si del Departament d'Enginyeria Química de la Universitat d'Alacant, es dedica a la producció de grafè i derivats d'alta qualitat, així com al desenvolupament d'aplicacions amb aquest material. El grafè és, per definició, una de les capes bidimensionals (2D) que formen el grafit quan està aïllada. Les seues excepcionals propietats tèrmiques, optoelectròniques, mecàniques i electròniques l’han convertit en una tecnologia amb gran potencialitat en un ampli ventall d'indústries.

Els clients potencials d'Applynano Solutions són centres d’R+D+I tecnològics que investiguen aplicacions amb grafè i empreses dedicades, per exemple, al plàstic que vulguen incorporar aquest material als seus productes. Segons el seu promotor, el catedràtic Ignacio Martín, «el Parc Científic d'Alacant és l'única via solvent per a oferir la qualitat que necessiten els nostres clients gràcies als serveis tècnics d’investigació que ofereix».

Per la seua banda, Business Solutions Pyme UP SL treballa en el disseny de projectes integrals de negoci i posicionament web per a pimes. Per a aquesta activitat disposa d’un equip d'especialistes en disseny web, màrqueting en línia i disseny gràfic. A més, dins del seu departament d’R+D+I desenvolupa aplicacions innovadores per a atendre les constants necessitats del mercat.

«Pensem que el Parc Científic d'Alacant és el lloc idoni per desenvolupar els projectes i serveis de recerca en què participem. Sens dubte, és una oportunitat formar part d’aquest ecosistema tecnològic i d'innovació per a potenciar la nostra internacionalització», assenyala Raúl Navarro, administrador de Pyme UP.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464