Saltar apartados

Elda allotjarà un Centre de Suport a l'Esportista gràcies a un conveni amb l'empresa de la UA Kinetic Performance

 

Alacant. Dimecres, 7 d’octubre de 2015

Elda tindrà un Centre de Suport a l’Esportista (CAD-CAE) durant el curs acadèmic gràcies a un conveni subscrit avui amb l’empresa Kinetic Performance, sorgida del grup d’investigació de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (GICAFD) de la Universitat d’Alacant.

Es tracta d’un servei d’anàlisi i valoració funcional de l’activitat física i l’esport. Està orientat a clubs, col·lectius i persones que vulguen conèixer quina és la seua situació física actual i tenir una visió clara de com optimitzar-la. Amb metodologia pròpia dels centres d’alt rendiment, cerca incorporar i oferir a tots els públics, els últims coneixements i tecnologia aplicada al desenvolupament del rendiment i la qualitat de vida dels esportistes. Poden acudir a fer-se aquest diagnòstic tant les persones que van a iniciar-se en algun esport com els esportistes d’un cert nivell.

El regidor d’Esports d’Elda, Fernando Gómez, ha assenyalat que “tenir a Elda el CAD-CAE no ha suposat cap cost a l’Ajuntament, tan sols se’ls cedeix una sala, durant l’horari estipulat, perquè puguen desenvolupar-hi la seua funció”. El CAD-CAE es troba en el "Estadi Nou Pepico Amat" i està disponible els dimarts i els dijous de 19:00 a 21:00 hores.

El Laboratori d’Alt Rendiment Esportiu “Kinetic Performance” pretén ser un centre referent d’anàlisi i suport d’equips, esportistes i persones en general, que com a practicants d’activitat física necessiten d’un centre que faça una labor de millora, prevenció i tecnificació, de forma científica i sistemàtica. El projecte ha aconseguit el premi IMPULS 2012 de la Universitat d’Alacant – Fundació Parc Científic d’Alacant, per a empreses de base tecnològica.

Aquest diagnòstic serà gratuït per a l’escoles municipals esportives, és a dir, l’Escola de Manteniment Físic i la d’Arts Marcials.

Elda

Instants de la signatura entre el regidor d'Esports d'Elda, Fernando Gómez, i els promotors de Kinetic Performance,

José Antonio Pérez Turpín i José Manuel Jiménez Olmedo

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464