Saltar apartados

Jorge Olcina pren possessió com a director de la Seu Ciutat d'Alacant

 

TomaPosesion_JorgeOlcina1 TomaPosesion_JorgeOlcina2

 

Alacant, 5 d'octubre de 2015

Jorge Olcina, catedràtic de Climatologia de la UA, ha sigut nomenat director de la Seu Ciutat d'Alacant pel rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, en un multitudinari acte de presa de possessió que ha tingut lloc aquest matí a l'edifici del carrer de Ramón y Cajal. Palomar ha oficialitzat la designació d'Olcina per a aquest càrrec, juntament amb la secretària general de la UA, Esther Algarra, en un acte en què ha estat present l'Equip de Direcció de la UA pràcticament al complet, degans, el president i la secretària del Consell Social, el rector honorífic, Antonio Gil Olcina, i nombrosos companys i professors de la Facultat de Filosofia i Lletres.

Després del nomenament, el rector ha agraït la tasca exercida per l'anterior directora de la seu, Josefina Bueno, «pel seu treball i empremta personal durant tres anys i mig», ha destacat Palomar. Seguidament, el rector ha justificat la seua elecció perquè «Jorge és un gran coneixedor de la ciutat, de la cultura, de la política i de la ciutadania d'Alacant, és, per tant, la persona idònia per a aquest càrrec», i ha subratllat, per a concloure la seua intervenció, que el repte per a aquesta nova etapa és mantenir la qualitat i el dinamisme de la seu, i dotar de continguts culturals, científics i acadèmics els seus dos edificis de Ramón y Cajal i de Sant Ferran.

Jorge Olcina, per la seua banda, ha agraït al rector la confiança que diposita en ell oferint-li aquest càrrec i ha assegurat que es va decidir a acceptar-lo «perquè el càrrec proposat valia la pena i pel suport i ànims que he rebut dels companys». Olcina ha assegurat sentir-se aclaparat per la «gran assistència en aquest acte» i afirma que assumeix el càrrec amb responsabilitat i alegria. El nou director s'ha referit a la Seu Ciutat d'Alacant com el «vaixell almirall de la UA», per la qual cosa el seu repte és mantenir la qualitat i el bon treball dels seus predecessors, als quals ha volgut recordar: Emilio Soler, Manuel Alcaraz, Catalina Iliescu i Josefina Bueno.

Per a acabar, Olcina s'ha referit a la UA com una «institució fonamental per al teixit econòmic i social de la província, i per als seus ciutadans», i ha llançat un guant a Natxo Bellido, present a l'acte en representació de l'Ajuntament, oferint-li la seu com a «laboratori d'idees i com a contenidor d'actes que definisquen cap a on es dirigeix la ciutat d'Alacant».

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464