Saltar apartados

L'alcalde d'Elx i el rector de la UA reforcen la seua relació a través de l'Alcúdia

Primera visita institucional de Palomar a González

 

Elx. Dimarts, 6 d'octubre de 2015


L'alcalde d'Elx, Carlos González, ha mantingut una trobada protocol·lària i amistosa amb el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, en la qual han tractat temes d'interès recíproc.

Una de les qüestions en què s’ha insistit més és el Patronat de la Fundació L'Alcúdia, en la pròxima reunió del qual participarà l'Ajuntament d'Elx amb la figura de l'alcalde. Segons el rector de la Universitat d'Alacant, l'objectiu és que conega «de primera mà quina és la situació actual de l'Alcúdia i els projectes per a l’any pròxim». Palomar ha destacat l'interès que el parc arqueològic té per a la ciutat i per a la Universitat. «Hem de veure com podem continuar millorant la inversió i incrementar l'esforç en excavacions d'enorme interès científic», ha explicat Palomar. El rector aposta per potenciar els vincles entre la UA i la Fundació L'Alcúdia, «on la Universitat d'Alacant desenvolupa activitats culturals i arqueològiques però, alhora, reforçar les relacions Alcúdia-Elx perquè els ciutadans puguen visitar amb facilitat les nostres instal·lacions arqueològiques», ha afirmat.

D'altra banda, el rector ha aprofitat la visita oficial per a convidar personalment l'alcalde a participar en la pròxima reunió del Círuclo de Montevideo, que aplegarà a la Universitat d'Alacant tretze expresidents llatinoamericans i altres personalitats de rellevància internacional en el camp de l'economia, la política i l'empresa. El tema de la trobada, que tindrà lloc els dies 16 i 17 d'octubre, és «La crisi de la governança en les institucions democràtiques», i hi participaran diferents agents socials, econòmics, polítics i institucionals de la província d'Alacant.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464