Saltar apartados

La Marató de Donació de Sang bat un nou rècord de participació a la Universitat d'Alacant

Sis-centes trenta-tres persones van donar sang en els tres punts habilitats al campus, dels quals dos-cents cinquanta van ser nous donants

L'èxit en la participació es va veure acompanyat de cues en els punts de donació

  

Alacant. Dimecres 7 d'octubre de 2015

La Marató de Donació de Sang que es va dur a terme durant la jornada de dimarts a la Universitat d'Alacant va batre un nou rècord de participació amb sis-cents trenta-tres donants en un sol dia, dels quals, a més, dos-cents cinquanta eren nous donants.

Els tres punts de donació habilitats al campus van registrar una gran afluència de persones interessades al llarg de tot el dia, fet que va provocar importants cues per a poder donar sang en alguns moments.

José Ramón Martínez Riera, director del Secretariat de Sostenibilitat i Salud Laboral, ha destacat «la gran quantitat de gent que s'acosta als punts de donació, que cada vegada en són més i que si no haguera sigut per les cues, que fan que molts s’ho repensen, el rècord de participació encara hauria sigut més alt».

Riera ha explicat que «estudiarem habilitar més lliteres i punts de donació en pròximes cites amb la marató de donació per a evitar aquesta mena de problemes».

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464