Saltar apartados

La Seu Universitària d'Oriola presenta El encuentro de dos guiris en España

 

Trobada_GuirisAlacant, 6 d'octubre de 2015

La Seu Universitària d’Oriola presenta demà dimecres 7 d’octubre, a les 20:30 hores, a l’ Ateneo Cultural Casino Orcelitano, l’espectacle El encuentro de dos guiris en España, diàleg en to d’humor protagonitzat per Daniel Bernaert, exprofessor de guitarra clàssica en l’Acadèmia de Brussel·les i constructor de guitarres, i de l’escriptor i exbateria del grup musical anglès Genesis, Chris Stewart.

Després de la simpàtica representació de Daniel Bernaert i Chris Stewart, tindrà lloc la projecció del documental La búsqueda del sonido dedicat a la vida i l’obra de Daniel Bernaert. Bernaert va ser professor de guitarra durant set anys en el Conservatori Reial de Brussel·les, va començar a treballar en la seua faceta de luthier l’any 1992 i el documental mostra el procés de creació dels seus famosos instruments, a continuació, Chris Stewart, autor de llibres molt divertits i de gran èxit com Entre limones, Un loro en el limonero i Los almendros en flor, presentarà la seua última obra Los últimos tiempos del club del autobús.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464