Saltar apartados

Manuel Aldeguer, director General de l'Aigua, analitza a la UA aspectes sobre gestió i perspectives de transvasaments

El pròxim dimarts, dia 13 d’octubre, en el marc de la inauguració del Màster en Gestió i Restauració del Medi Natural

 

Alacant. Dijous, 8 d’octubre de 2015

Una visió actualitzada de la gestió de l’aigua” serà el tema protagonista de la inauguració de la quarta edició del màster oficial en Gestió i Restauració del Medi Natural de la Universitat d’Alacant. Així, dimarts que ve 13 d’octubre, el director general de l’Aigua de la Generalitat Valenciana, Manuel Aldeguer, tractarà diferents aspectes relacionats amb perspectives de transvasaments, planificació respecte del canvi climàtic, gestió de lleres i restauració de capçaleres, entre d’altres.

“La restauració i conservació d’ecosistemes determina el cicle hidrològic i, per tant, l’aigua disponible per a agricultura i consum humà, o el règim d’inundacions. D’ací, la importància d’analitzar l’estat de la qüestió i formar professionals especialistes en la matèria”, assenyala el director del màster, Jordi Cortina.

En concret, el màster oficial de Gestió i Restauració del Medi Natural té com a objectiu fonamental formar professionals capaços de desenvolupar i aplicar tècniques preventives i correctores de la degradació del medi natural. Igualment, permet l’adquisició de coneixements especialitzats necessaris per a obrir noves línies d’investigació en temes de restauració i conservació d’ecosistemes.

La conferència inaugural, a càrrec del director general de l’Aigua de la Generalitat Valenciana, tindrà lloc a les 16 hores en el Seminari de Matemàtiques del Departament d’Estadística i Investigació Operativa, a la fase II de la Facultat de Ciències de la UA.

Transvases_Agricultura

La restauració d'ecosistemes determina l'aigua disponible per a l'agricultura i consum humà.

Font: Flickr

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464