Saltar apartados

La Fundació La Caixa dóna 18.000 euros per a desenvolupar un projecte d'inclusió d'estudiants amb discapacitat a la Universitat d'Alacant

El projecte del Centre d’Atenció a l'Estudiant (CAE) aposta per garantir el dret dels estudiants amb discapacitat a cursar els seus estudis.

La iniciativa es desenvoluparà al llarg d’aquest curs i preveu acompanyar els alumnes fins a la seua incorporació al mercat laboral

 

 

 

Sant Vicent del Raspeig, 17 de setembre de 2015

La Fundació La Caixa, a través del seu director d'Institucions d'Alacant i Múrcia, Arturo Llopis, ha fet efectiva la donació de divuit mil euros a la Universitat d'Alacant per a desenvolupar un projecte d'inclusió d'alumnes amb discapacitat a través del Centre d'Atenció a l'Alumne (CAE).

A la signatura de l'acord han assistit el rector de la Universitat, Manuel Palomar, així com les vicerectores d’Estudiants, Núria Grané, i la vicerectora de Planificació Econòmica, Mònica Martí.

Palomar ha destacat la importància de comptar amb la participació de mecenes externs per a poder desenvolupar projectes al si de la Universitat, «que ja disposa de personal i estructures per a dur a terme diferents activitats, però que amb ajuda encara es poden ampliar i ser més efectives per a arribar i ajudar més i millor els estudiants que ho necessiten».

Per la seua banda, el responsable de la Fundació La Caixa a Alacant i Múrcia, Arturo Llopis, ha incidit en la importància que per a l'entitat representa poder desenvolupar accions al territori on treballen «en aquest cas Alacant, amb un contingut clarament social».

Núria Grané, per la seua banda, ha assenyalat la importància de la iniciativa del CAE, un projecte que duu per títol «Intervenció psicosocial per la promoció de l'autonomia personal i la participació plena dels estudiants universitaris amb discapacitat».

Segons la vicerectora, «aquest projecte que començarem a desenvolupar ja aquest curs busca garantir la màxima normalitat per als estudiants amb discapacitat a l'hora de cursar els estudis a la Universitat d'Alacant, així com l'ús de les instal·lacions en les mateixes condicions que la resta dels companys, amb l'objectiu final d'aconseguir una plena inserció social i també professional».

 

Reproducir
 Declaracions Arturo Llopis

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464