Saltar apartados

La profesora Mar Iglesias toma posesión como directora del Secretariado de Promoción Cultural y Lingüística de la UA

La doctora en Comunicació Audiovisual i Publicitat assumeix el càrrec assegurant que «voluntat, ganes i hores no faltaran».

El rector, Manuel Palomar, ha destacat la importància de l'àrea que gestionarà Iglesias per a la Universitat d'Alacant.

 

Mar_Iglesias1
Mar_Iglesias2
Mar_Iglesias3

 

Sant Vicent del Raspeig, 14 de setembre de 2015

La doctora en Comunicació Audiovisual i Publicitat i professora, Mar Iglesias, és des d'aquest dilluns, la nova directora del secretariat de Promoció Cultural i Lingüística de la Universitat d'Alacant, després de l'acte de pressa de possessió que s'ha fet al despatx del rector, en presència de la secretària general, Esther Algarra, el vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés o el gerent, Rafa Pla, entre altres membres de l'equip de govern, professors, ex vicerectors, alumnes i amics que no s'han volgut perdre l'ocasió de compartir aquest moment tan especial.

Manuel Palomar, després de signar el nomenament, ha volgut destacar la «importància que té la promoció cultural i lingüística per a la Universitat d'Alacant», mentre que Mar Iglesias ha assegurat que «voluntat, hores i ganes no faltaran» per a dur endavant la seua nova responsabilitat sobre la qual, «espere complir les expectatives», ha afirmat.

El rector també ha volgut explicar que Mar Iglesias formarà part de la comissió interuniversitària audiovisual, de la qual ja forma part el professor Mikel Forcada i que formen les universitats públiques valencianes.

Mar Iglesias substitueix en el càrrec a Pep Ochoa, el qual ha sigut recentment nomenat director general de Responsabilitat Social i Foment de l'Autogovern de la Generalitat Valenciana.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464