Saltar apartados

La Seu d'Alacant acull la I Jornada de Mobilitat Intel·ligent

 

Alacant, 15 de setembre de 2015

 

CONVOCATÒRIA

Hora: 10.00

Lloc: Seu d'Alacant, Ramon y Cajal, 4

Assistents:

– Gabriel Echavarri, alcalde d'Alacant

– Manuel Palomar, rector de la Universitat d'Alacant

– María José Salvador, consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori

 

Jornada:

La I Jornada de Mobilitat Intel·ligent és una iniciativa impulsada des de la Càtedra de Mobilitat Vectalia de la Universitat d'Alacant amb la participació de l'Ajuntament d'Alacant, Ute Ora-grua Alacant i Pavark.

Al llarg del matí, la seu d'Alacant acollirà diverses conferències i una taula redona que abordaran des de diferents punts de vista aspectes relacionats amb la mobilitat a les ciutats. La ponència inaugural serà a càrrec del regidor de Mobilitat de l'Ajuntament d'Alacant, Fernando Marcos, «Alacant puja al bus de la tecnologia»; el seguirà el director comercial de Parkeon, que parlarà sobre la «Gestió intermodal de la mobilitat des del parquímetre»; Carlos González Bayod, cap de secció de Sistemas Transporte y Movilidad (GMV), abordarà el tema «Sistemes tecnològics per a la gestió municipal de l'ORA i la grua»; Tania Cazalis, directora general de Morten Hother-Sorenssen, exposarà la conferència «APP mòbil al servei de la mobilitat» i la jornada acabarà amb la taula redona «Reptes de la mobilitat intel·ligent», moderada per Javier García Barba, director de la Càtedra Vectalia i amb la participació de José María Conesa. Intendent general cap de la Policia Local d'Alacant; Pedro Riquelme, del Departament de Trànsit d'Alacant; Manuel Ríos, professor de la UA; Noemi Boza, sòcia directora de territorio.es i Andrés Piñate, director de Màrqueting de Vectalia.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464