Saltar apartados

La Universitat d'Alacant impulsa la mobilitat sostenible

Entre el 16 i el 22 de setembre el campus serà escenari de diferents activitats amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat.

El equips de govern de la UA i Sant Vicent es desplaçaran de l'Ajuntament al campus universitari en bicicleta el dia 22.

 

 

Sant Vicent del Raspeig, 18 de setembre de 2015

La Universitat d'Alacant celebra aquests dies la Setmana Europea de la Mobilitat 2015 amb tot un seguit d'activitats amb l'objectiu de promocionar fórmules alternatives de transport.

Des del 16 de setembre s'ha iniciat a les xarxes socials la campanya amb el hashtag #Uasostenible per aglutinar totes les informacions i activitats relacionades amb la setmana.

El dilluns 21 de setembre s'inaugurarà al vestíbul de la Biblioteca General una exposició de recursos relacionats amb la bicicleta, que es podrà visitar fins a l'1 d'octubre. El mateix dia i a la Seu de la Ciutat d'Alacant de Ramón y Cajal, es projectarà la pel·lícula Bikes vs cars a partir de les 20 hores.

El dia 22 un photo call per la mobilitat sostenible marcarà l’inici de la Fira de Benvinguda de la UA, on qualsevol persona podrà pujar fotos a les xarxes socials amb l’etiqueta #Uasostenible, i també es presentarà l'enquesta per al Pla de Mobilitat Sostenible en la UA, que es farà a partir d'octubre.

El mateix dia, els equips de govern de la Universitat d'Alacant i l'Ajuntament de Sant Vicent recorreran en bicicleta la distància que separa el consistori de la localitat i el campus universitari.

A les 13 hores, el transport públic serà el protagonista amb una conferència titulada «TRAM, el mitjà més sostenible per a dur-te a la UA», a l'aulari, II amb el director del TRAM durant la seua implantació a Alacant, Damián Uclés, i el cap d'Atenció al Passatger, Francesc Sabater.

Els actes conclouran amb una taula redona sobre la mobilitat a la nostra comarca amb el vicerector de Campus i Sostenibilitat de la UA, Rafael Muñoz, el regidor de Mobilitat d'Alacant, Fernando Marcos, i el director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat, Carlos Domingo.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464