Saltar apartados

Una plataforma de formació empresarial guanya la V Edició Yuzz Alacant

La vicerectora d’Estudiants de la UA, encarregada de llegir la decisió del jurat

 

Alacant. Dimecres, 16 de setembre de 2015

Nuria Grané, vicerectora d’Estudiants, ha sigut la responsable de llegir la decisió del jurat, format per representants de diverses entitats, i de lliurar el premi als components de l’equip MOOQIA, guanyadors d’aquesta V edició de Yuzz a Alacant.

El projecte MOOQIA consisteix en una plataforma per a desenvolupar formacions impartides per a persones del món de l’empresa, i al seu torn servir com a eina de reclutament i caça de nous talents. Està integrat per David Morcillo i Fco Moreno, estudiants de la UA.

El segon premi ha sigut per a David Benavemente pel seu projecte OIKO, que selecciona components per a sistemes de domòtica a preus assequibles, destinat a tots els públics, especialment a persones amb diversitat. Aquest segon premi consisteix en el registre complet de la marca del projecte.

La iniciativa Yuzz és un programa per a l’impuls del talent jove i l’esperit emprenedor, organitzat pel Centro Internacional Santander Emprendimiento, i coordinat a Alacant per l’Observatori d’Inserció Laboral de la UA.

Durant els sis mesos d’aquesta última edició, els diferents equips han tingut el suport, la formació i l’assessorament per a elaborar plans de negoci basats en les seues idees de base tecnològica, en la seu Yuzz d’Alacant, situada a la Residència Universitària Europa House. A més, compta amb la col·laboració dels Centres d’Empreses Europees Innovadores d’Alcoi i Elx, Fundeun, Impulsa Alacant i la Fundació General de la UA.

Com a part del primer premi, un dels integrants de l’equip farà un viatge a Silicon Valley, la meca mundial d’innovació en l’àmbit de les noves tecnologies, on, juntament amb guanyadors de la resta de l’Estat, se li oferirà accés a fòrums de finançament, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors. A més, els tres millors projectes de tot el país rebran una dotació econòmica per a ajudar-los a posar en marxa el seu negoci: 30.000 € per al primer premi, 20.000 € per al segon i 10.000 € per al tercer.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464