Saltar apartados

Ximo Puig inaugura l'any acadèmic de les universitats valencianes en l'obertura del curs de la Universitat d'Alacant

L’acte comptarà amb la presència de tots els rectors valencians i el de Múrcia

 

Alacant. Dilluns, 14 de setembre de 2015

El president de la Generalitat, Ximo Puig, inaugurarà oficialment el curs acadèmic universitari 2015-2016 de la Comunitat Valenciana en el solemne acte d’obertura de curs de la Universitat d’Alacant. L’acte tindrà lloc en el Paranimf dimecres pròxim, dia 16 de setembre, i hi assistiran els rectors de les cinc universitats públiques valencianes i les tres privades, com també el de la Universitat de Múrcia.

A més d’una nombrosa representació acadèmica, l’acte comptarà amb una àmplia presència de càrrecs polítics i institucionals, amb l’assistència d’alcaldes de vuit municipis (Alacant, Sant Vicent, Cocentaina, Petrer, Biar, Alcoleja, Ontinyent i Albatera), i representants d’altres localitats de la província. A més de diputats autonòmics i provincials, hi estaran presents la directora general d`Universitat, Investigació i Ciència de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Josefina Bueno, el director general de Responsabilitat Social de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Foment de l’Autogovern Social, Participació i Cooperació, Josep Ochoa, i el director general de l’Agència Valenciana d’Avaluació i Prospectiva de la Conselleria de Cultura i Educació, Salvador Palazón.

Com és habitual, la cerimònia començarà amb la lectura de la memòria del curs acadèmic anterior, 2014-2015, a càrrec de la secretària general, Esther Algarra Prats, que disposarà del suport de projeccions audiovisuals realitzades pel Taller d’Imatge de la Fundació General. Després d’ella, la catedràtica de Medicina Preventiva i Salut Pública de la Facultat de Ciències de la Salut, María Teresa Ruiz Cantero, impartirà la lliçó inaugural que porta per títol «Innovacions de gènere per a la salut pública».

Després de la lliçó inaugural prendrà la paraula el president de la Generalitat, per a acabar amb el discurs del rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, després de la intervenció del qual es procedirà a inaugurar oficialment el curs acadèmic.

 

L’acte serà retransmès en directe a través d’Internet.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464