Saltar apartados

La rendibilitat en destinacions turístiques centra la II Trobada de Turisme i Gastronomia de la Universitat d'Alacant

Organitzada per la Càtedra d’Estudis Turístics Pedro Zaragoza Orts, #TurgastroUA tindrà lloc enguany el 5 d’octubre a Benidorm

 

Alacant. Dimecres, 23 de setembre de 2015

Després de l’èxit de la I Trobada de Turisme i Gastronomia #TurgastroUA, que es va fer l’any passat a la Universitat d’Alacant amb més de 250 assistents, l’esdeveniment es trasllada enguany a Benidorm, bressol per excel·lència del turisme a la Costa Blanca. Organitzada per la Càtedra d’Estudis Turístics Pedro Zaragoza de la UA, la trobada es dirigeix principalment a professionals del turisme i la gastronomia, encara que, segons explica el director, el professor de la UA, Tomás Mazón, “tenen cabuda tots els afeccionats i professionals de la comunicació, foodies i públic en general, que viuran una jornada d’immersió en experiències reals relacionades amb el turisme i la gastronomia”.

Sota el lema d’enguany, “La Rendibilitat en Destinacions Turístiques”, aquesta segona edició analitzarà, segons Mazón, “aquells vectors i accions que canalitzen l’activitat turística d’una destinació amb la finalitat d’augmentar la rendibilitat en un sector madur i consolidat en la nostra regió, però que no pot permetre’s deixar d’explorar noves oportunitats de negoci, tendències, i casos pràctics que facen augmentar la despesa mitjana del visitant i millorar al seu torn la seua experiència en destinació”.

La cita està prevista per al pròxim 5 d’octubre, de 9:15 a 18:00 hores, a la sala d’actes de l’Ajuntament de Benidorm. Aquesta trobada, que estarà encapçalada per Quique Dacosta, tindrà la participació de professionals de diferents sectors turisme, gastronomia, innovació, màrqueting, comunicació… A més de la Universitat d’Alacant, hi haurà la participació de l’Ajuntament de Benidorm, l’Agència Valenciana de Turisme i l’Associació Empresarial Hostalera de Benidorm, Costa Blanca i Comunitat Valenciana, Hosbec

Després de la inauguració oficial per part de les autoritats, a les 9:45, Quique Dacosta, farà una xerrada en què explicarà la seua experiència sobre aquesta i altres matèries com a referent mundial de l’alta gastronomia.

Quique Dacosta, únic cuiner amb tres estrelles a la Comunitat Valenciana, núm. 39 de la prestigiosa llista The World’s 50 best restaurants és també propietari dels restaurants El Poblet (1*), Vuelve Carolina i Mercatbar a València. Acaba de publicar el seu quart llibre 3 Quique Dacosta i està immers en la temporada 2015, Estados de Ánimo, en el seu restaurant de Dénia.

Les inscripcions a la Trobada són limitades i es poden fer en la web.

El preu és de 15 euros i inclou: transport gratuït d’anada i tornada a la Universitat d’Alacant, assistència a la Trobada, còctel elaborat pels xefs i l’assistència a la taula redona.

Trobada_gastronomia

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464