Saltar apartados

La Universitat d'Alacant obri el termini per a la inscripció en el Seminari d'Orientació per a la preparació de les proves de majors de 25 i 45 anys

 

Alacant, 24 de setembre de 2015

La Universitat d’Alacant posa en marxa, com en anys anteriors i per a establir unes pautes de treball que orienten l’alumnat en la preparació de les assignatures comunes i específiques que componen les proves, el Seminari d’Orientació per a la preparació de les proves de majors de 25 i 45 anys. El termini de matrícula s’obri el pròxim dilluns 28 de setembre i finalitzarà el 8 d’octubre de 2015. El seminari serà impartit els divendres de vesprada, i començarà el de 16 octubre de 2015 i acabarà l’11 de març de 2016. El nombre de places és limitat.

El Seminari està pensat perquè ajude, a través de les sis sessions de treball de cadascuna de les dotze assignatures, del suport del material didàctic escrit i de la informació renovada i d’última hora que facilita l’accés a l’UACloud de la Universitat d’Alacant, els estudiants majors de 25 i 45 anys que desitgen presentar-se a les Proves d’Accés per a aquest col·lectiu, com aprendre els continguts i procediments de cadascuna de les matèries, tant comunes com específiques, i l’estructura dels sistemes d’avaluació.

La posada en marxa de la iniciativa es du a terme a través del Secretariat d’Accés i Promoció, que depén del Vicerectorat d’Estudiants. Les sessions, amb un total de nou hores de cada matèria a excepció del comentari de text, seran impartides per professorat tant de la Universitat com de Centres de FPA. Amb la finalitat d’orientar i informar dels detalls d’aquestes proves, aquest Vicerectorat planifica cada any reunions de coordinació amb el professorat dels Centres de Formació de Persones Adultes (CFPA) que imparteixen cursos de preparació a aquest col·lectiu i amb els quals, aquest nou curs, es pretén arribar a un grau de col·laboració més estret, que redunde en una preparació millor per als estudiants. Els assistents a aquestes classes formen part important dels alumnes que finalment determinen presentar-se a aquestes Proves en la Universitat.

L’alumnat matriculat tindrà dret a una Targeta d’Identificació Universitària (TIU) de la UA que els permetrà l’accés a les aules d’informàtica i d’altres serveis del campus (esports, seminaris, biblioteques, correu electrònic, etc.).

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464