Saltar apartados

La Universitat d'Alacant presenta els seus esportistes federats

Dos-cents cinquanta esportistes federats integren el Club Esportiu UA i representaran la Universitat d'Alacant en competicions regionals i nacionals
Equips_federats2015-2016

 

Alacant, 24 de setembre de 2015

La Universitat d'Alacant ha presentat aquest matí els seus esportistes federats que representaran la institució en les competicions regionals i nacionals d'aquesta temporada 2015/2016, amb un multitudinari acte que ha reunit uns cent cinquanta esportistes, del total de dos-cents cinquanta federats aquest any, a més d'entrenadors, patrocinadors i personal de comunitat universitària. Aquest esdeveniment forma part dels actes de Benvinguda a la UA 2015.

El rector de la UA, Manuel Palomar, el vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés, Mónica Martí, vicerectora de Planificació Econòmica, i Nuria Grané, vicerectora d'Estudiants, han donat la benvinguda i presentat els esportistes federats dels equips següents: bàsquet femení UA-BF SAN BLAS AUTOTALLER ALICANTE, bàsquet masculí UA-Fundació Lucentum, futbol masculí, futbol sala femení, mitja marató, rem femení i masculí, rugbi femení i masculí, taekwondo, triatló, voleibol femení i vòlei platja.

Palomar ha dirigit unes paraules als assistents en què ha destacat la ferma aposta de la Universitat d'Alacant per l’esport universitari com a valor afegit per a la formació integral dels estudiants. Amb aquest objectiu, el rector ha destacat la consolidació del Club Esportiu UA, creat com a tal el passat any, en el qual s'integren els equips federats i la creació dels quals "persegueix millorar les condicions dels nostres i nostres esportistes, així com la captació de nous patrocinadors", ha assegurat. Per a concloure la seua intervenció, Manuel Palomar ha subratllat el seu desig que "la família universitària d'esportistes continue creixent” i ha agraït l'esforç i resultats obtinguts pels esportistes de la UA durant el passat curs acadèmic.

En aquest sentit, el rector ha subratllat la importància de títols com la Copa de Sant Pere, obtinguda per l'equip de futbol masculí, campions en aquesta competició; la Copa del Rei 2015, que va guanyar l’equip de triatló de la UA, o el bronze aconseguit per l'equip femení de rem.

El vicerector Carles Cortés ha reiterat el ferm compromís de suport a l'esport de la Universitat i ha presentat els tretze equips federats.

Alberto Rodríguez (rem), Belén Martín, (vòlei femení) i Guillermo Ferrer (triatló), han dirigit unes paraules als assistents com a representants dels esportistes, en les quals han desgranat les seues experiències esportives i han coincidit a destacar l'aportació positiva de l'esport universitari en les seues vides.

L'acte ha acabat amb una fotografia de grup i amb la presentació de l'espot de l'equip de futbol sala femení de la UA per a la nova temporada 2015/2016, així com l'espot del Club Esportiu UA, tots dos amb producció de Paco Mógica.


L'espot de l'equip de futbol sala femení de UA ja es pot visionar en aquesta adreça.Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464