Saltar apartados

La UPUA desenvolupa la taula redona "Intervenció psicològica amb la família i l'entorn del malalt d'Alzheimer" amb motiu del Dia Mundial

 

Alacant, 21 de setembre de 2015

La Universitat Permanent de la Universitat d’Alacant (UPUA) coorganitza i participa en la taula redona: "Intervenció psicològica amb la família i l’entorn del malalt d’Alzheimer” que tindrà lloc demà, dimarts 22 de setembre de 2015, a les 18.00 hores a la Seu Universitària Ciutat d’Alacant, a l’avinguda Ramón y Cajal 4. La UPUA s’uneix als actes organitzats a nivell local i nacional per a la celebració del Dia Mundial de l’Alzheimer, esdeveniment instituït per l’Organització Mundial de la Salut (OMS).

Enguany el lema que llança la Confederació Espanyola d’Associacions de Familiars de Persones amb Alzheimer i altres Demències (CEAFA) és "Avancem Junts". Des d’aquesta perspectiva, la taula persegueix diversos objectius que són, d’una banda sensibilitzar i conscienciar la societat espanyola sobre aquesta malaltia que afecta més de 3,5 milions de persones a Espanya, que inclou a les que la pateixen directament i els seus familiars i cuidadors, i l’abordatge d’aquesta des de la intervenció psicològica.

Presenten la taula Concepción Sánchez Beltrán, vicedegana 2a COP-CV; Concepción Bru Ronda, directora de la UPUA; i M. Luz Rodríguez del Campo, presidenta d’AFA Alacant. Les intervencions “Enfrontar-se a les pèrdues”, per Esther López Baeza, psicòloga AFA Alacant; “Bon tracte al malalt en l’entorn familiar”; amb la ponent Marina Planelles Cota, psicòloga en el Centre de Dia Vistahermosa; “Com actue per a fer una intervenció positiva i facilitadora”, per Cristina Carbonell Zaragoza; psicòloga docent de formació continua; i “L’Alzheimer des de la geriatria”, de la mà de Francisco Mas-Magro, metge geriatre i membre d’honor d’ASOGEROMED.

Per a inscripcions, telefoneu al 965 211 185. Organitza el Col·legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana (Grup Treball d’Envelliment-Seu Alacant) i Universitat Permanent de la Universitat d’Alacant, amb la col·laboració de l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer d’Alacant. AFA.

 

Notícia relacionada

La Universitat d’Alacant fa un pas endavant en l’estudi de l’Alzheimer

 

Malalts_Alzheimer1

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464