Saltar apartados

Xavier Aldekoa presentarà el seu llibre Océano África a la Seu Ciutat d'Alacant

 

Llibre_OceanoAfricaAlacant, 25 de setembre de 2015

El pròxim dilluns 28 de setembre, a les 20 hores, l’escriptor Xavier Aldekoa, estarà a la Seu Ciutat d’Alacant (Ramón y Cajal, 4), per a presentar el seu llibre Océano África, acompanyat pel periodista especialitzat en l’Àfrica, José Naranjo, i per la directora General d’Universitat, Investigació i Ciències, Josefina Bueno.

Aldekoa presenta en aquest llibre una història de carreteres de terra, de viatges en autobusos atrotinats i de plats de mill compartits. També de les llàgrimes d’un veterà de guerra al Sudan del Sud, de la negociació d’un dot en un llogaret sud-africà i de la fam desesperada dels nòmades de la Banya d’Àfrica.

Des de fa més d’una dècada, Xavier Aldekoa recorre el continent africà, on ha sigut testimoni de guerres fratricides, de fams silenciades i de l’enlairament de nacions. Aquest és el llibre d’un periodista a l’Àfrica, però també del riure, la ira, el ball, la mort, la festa i la vida en un territori d’una riquesa humana i cultural aclaparant. Àfrica és un oceà. Un lloc inabastable i aparentment homogeni si s’observa des de la superfície, però divers i extraordinari quan ens submergim en l’interior. Aquest és un llibre des d’Àfrica.

 

Xavier_Aldekoa

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464