Saltar apartados

La Universitat d'Alacant acull una jornada sobre el turisme rus a la Costa Blanca

Organitzada per la Càtedra d'Estudis Turístics Pedro Zaragoza Orts, se celebra demà

 

Turisme_rusAlacant. Dimecres, 30 de setembre de 2015

La Universitat d'Alacant acull demà dijous, 1 d'octubre, una jornada sobre «El turisme rus a la Costa Blanca». Organitzada per la Càtedra d'Estudis Turístics Pedro Zaragoza Orts, hi participaran professionals de diferents branques del sector, des de majoristes, agències o promotors immobiliaris fins a representants diplomàtics, així com diferents associacions de ciutadans russos a Espanya.

La sessió inaugural tindrà lloc a les 9.30 hores a la sala de graus de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la UA i hi intervindran la secretària General de la UA, Esther Algarra Prats; el director de l'Invat-tur en representació de l'Agència Valenciana de Turisme, Javier Solsona; la secretària general d'HOSBEC, Nuria Montes; el vicepresident del Patronat de Turisme Costa Blanca Eduardo Dolón, com també un representant de l'Ajuntament de Benidorm, encara per determinar.

La jornada està dirigida per la professora Iúlia Prokopenko, de la UA, i Tomás Mazón, director de la càtedra, el qual ha explicat que l'objectiu és reflexionar sobre la situació actual d'aquesta mena de turisme que continua guanyant força a la Comunitat Valenciana. Entre els temes que s’abordaran destaca la problemàtica sobre la compra d'immobles i els obstacles amb què topen les agències de viatge russes per a assentar-se a la Costa Blanca.

L'assistència a les jornades és lliure i està limitada a la capacitat de la sala.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464