Saltar apartados

Les II Jornades d'Auditoria Comptable aborden dijous la nova Llei d'auditoria de comptes

La iniciativa de la Delegació d'Estudiants de la Facultat de Ciències Econòmiques busca oferir la visió més professional d'aquesta disciplina als estudiants

 

Alacant, 29 de setembre de 2015

Les II Jornades sobre Auditoria Comptable a Espanya que se celebren dijous pròxim, 1 d'octubre, a la sala de graus de l’aulari II de la Universitat d'Alacant a partir de les 16 hores, tenen previst abordar la nova Llei d'auditories de comptes que va aprovar el govern central el passat 20 de juliol i que afecta de manera molt directa les funcions i el treball d'aquesta disciplina.

Una taula redona amb Juan Carlos Torres Sanchis, president del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de la CV, i Eladio Acevedo Heranz, vicepresident del Registre d'Economistes Auditors del Consell General d'Economistes d'Espanya, servirà per a debatre sobre la nova normativa comptable.

En les Jornades participarà la vicerectora d'Estudiants, Núria Grané, en la inauguració, juntament amb el delegat estudiants de la Facultat d'econòmiques i president de la Associació Espanyola d'Alumnes de Ciències Econòmiques i Empresarials, Edgar Martorell, i Borja Melero, l'organitzador de les jornades.

Durant la vesprada de dijous, les jornades abordaran qüestions com la «Normativa comptable internacional» amb Maria Alvarado Riquelme, vocal del Consell Directiu del REA+REGA; «Els treballs a realitzar per l'auditor comptable diferents de l'auditoria legal», amb Lorena López Gómez, gerent d'auditoria de PwCAlicante i «La importància de l'auditoria interna a l'empresa», amb Javier Faleato Ramos, director general de l'Institut d'Auditors Interns d'Espanya.

La clausura comptarà amb la presència del degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, Juan Luis Nicolau; del vicedegà de Col·legi Oficial d'Economistes d'Alacant, i de David Morcillo, president del Consell d'Estudiants de la UA.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464