Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i l'Ajuntament de Petrer estudien vies de col·laboració

El rector i el vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística han visitat la localitat aquest matí

 

Petrer, 10 de setembre de 2015

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, el vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés i el gerent, Rafael Pla han visitat aquest dijous l’Ajuntament de Petrer, on han sigut rebuts per la corporació municipal, amb el seu alcalde al capdavant, Alfonso Lacasa.

L’objectiu de la trobada institucional ha sigut establir relacions entre les dues institucions i cercar vies de col·laboració per al futur. La comitiva, a banda de la recepció al consistori, ha visitat les instal·lacions culturals de la localitat per conèixer les possibilitats que ofereixen aquestes per a desenvolupar-hi accions conjuntes.

El rector ha destacat la importància per a la Universitat d’Alacant d’obrir-se al territori, i establir relacions i vies de col·laboració amb diferents municipis amb l’objectiu «d’estar presents arreu i prop dels nostres alumnes, tant dels que ja ho són, com dels potencials» i una manera de donar servei a moltes més persones, «apropant allò que pot oferir la nostra institució a les persones».

 

UA_AyuntamientoPetrer1
UA_AyuntamientoPetrer2
UA_AyuntamientoPetrer3
UA_AyuntamientoPetrer4
UA_AyuntamientoPetrer5

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464