Saltar apartados

ArchDaily inclou Mo_Gallery, dissenyat per un alumne de la UA, entre els millors projectes universitaris del món

 

Mo_Gallery1
Mo_Gallery2
Mo_Gallery3
Mo_Gallery4

 

Alacant, 4 de setembre de 2015

ArchDaily, un dels llocs d'arquitectura capdavanteres del món, ha inclòs el projecte Mo_Gallery, que va ser ideat per Diego Jesús García López, alumne de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant, entre els millors projectes universitaris del món. Mo_Gallery és una galeria d'art confeccionada amb estructures pneumàtiques.

L'estructura pneumàtica es va instal·lar entre el 22 de novembre i el 6 de desembre passats del 2014 i va transcórrer pel carrer de la Corredera, de Caravaca de la Cruz. En l’interior s’hi va situar una galeria d'art que acollia seixanta-sis obres, de les quals trenta-vuit  eren obres pictòriques i vint-i-vuit fotografies d'artistes joves de Múrcia. Al projecte, amb caràcter col·laboratiu i multidisciplinari, s’hi va sumar la participació d'estudiants de la UA, la Universitat de València, la Universitat Catòlica San Antonio de Múrcia i la Universitat de Granada, procedents d'altres disciplines professionals i amics i companys de l'autor, als quals vincula l'Associació Cultural Víkingos de Caravaca de la Cruz (Múrcia).

ArchDaily és una font d'informació contínua per a la comunitat d'arquitectes, que informa contínuament amb notícies, projectes, productes, esdeveniments, concursos i competències, entrevistes i opinions, entre altres contingut, i proporciona la informació més completa als arquitectes d’arreu del món. El seu equip editorial treballa diàriament en conjunt amb les oficines d'arquitectura més admirades i influents del món.
Fotografies cedides per Diego Jesús García López

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

Estudiants de la UA, la UV, la UCAM i la UGR creen una galeria d'art amb estructures pneumàtiques per a Mo_Gallery

L'arquitecte De Prada Poole participa avui en la Universitat d'Alacant amb les seues construccions pneumàtiques

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464