Saltar apartados

Comença en la UA el XIX Simposi de la Societat Espanyola d%u2019Investigació en Educació Matemàtica

 

Alacant, 3 de setembre de 2015

El XIX Simposi de la Societat Espanyola d’Investigació en Educació Matemàtica, organitzat per l'Àrea de Didàctica de la Matemàtica del Departament d'Innovació i Formació Didàctica de la Universitat d'Alacant, ha començat aquest matí en la Facultat d'Educació i es perllongarà fins al 5 de setembre de 2015. El simposi està dirigit a tots els interessats en la recerca en didàctica de la matemàtica. Amb aquest objectiu, la trobada reuneix els participants en els grups de recerca «Pensament numèric i algebraic i història de les matemàtiques i educació matemàtica»; «Didàctica de l'anàlisi matemàtica»; «Aprenentatge de la geometria»; «Recerca en didàctica de l'estadística, probabilitat i combinatòria»; «Coneixement i desenvolupament professional del professor»; «Didàctica de la matemàtica com a disciplina científica», i «Recerca en educació matemàtica infantil», en els quals s'exposaran prop de mig centenar de comunicacions.

Dos seminaris d’investigació, el primer que comença avui, dijous 3, a partir de les 11.30 hores, i que té per títol Pensament Numèric i Algebraic, sota la coordinació de José Luis Lupiáñez Gómez, de la Universitat de Granada (UGR), i Recerca en Didàctica de la Probabilitat, que es desenvoluparà demà, divendres 4, i serà coordinat per Carmen Batanero, de la mateixa UGR, complementen la trobada. A més, el simposi acull la presentació de pòsters sobre aquestes disciplines.

Facultat_Educacion

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464