Saltar apartados

Jorge Olcina serà el nou director de la seu de la Universitat a Alacant

El catedràtic d'Anàlisi Geogràfica substituirà en el càrrec Josefina Bueno, nova directora general d'Universitats

La Universitat té previst nomenar-lo oficialment a mitjan mes de setembre

Jorge_Olcina

Alacant, 4 de setembre de 2015

El catedràtic d'Anàlisi Geogràfica i responsable de l'Institut de Climatologia de la Universitat d'Alacant serà el nou director de la seu de la Universitat a Alacant en substitució de Josefina Bueno, nomenada recentment directora general d'Universitats.

El nomenament d’Olcina es produirà cap a la meitat d’aquest mes de setembre i assumirà la seua nova responsabilitat amb l'objectiu d'impulsar la seu com un «gran centre de reflexió, difusió cultural, divulgació científica i debat», segons ell mateix ha explicat.

El futur responsable de l'apèndix de la institució acadèmica a la capital alacantina ha volgut reconèixer el treball dels seus predecessors en el càrrec, des de Manuel Alcaraz fins a Josefina Bueno, passant per Emilio Soler o Catalina Iliescu, i ha afirmat que «em conformaria podent mantenir el nivell tan alt que tots ells han deixat».

Entre els reptes que haurà d'assumir Jorge Olcina hi ha el de posar en marxa el nou edifici de la seu, el de Sant Ferran, posat en funcionament el passat curs acadèmic. Olcina ha destacat la seua il·lusió per «engegar noves activitats en els dos edificis que componen la seu alacantina. Impulsant la divulgació científica i fer partícips a tots els col·lectius de la Universitat i fomentar la relació amb agents polítics, econòmics i socials d’Alacant».

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464