Saltar apartados

El Paranimf de la UA presenta l'obra de teatre Sedientos

 

Alacant, 13 d’abril de 2016

El Paranimf de la UA acollirà divendres 15, a les 20 hores, l’obra de teatre Sedientos de la mà de la companyia Ferroviària i sota la direcció de Paco Macià.

Sedientos explica la història de Boon, un antropòleg forense a qui se li demana examinar les restes trobades en un riu d’un jove abraçat a una xica. Durant la investigació, Boon, a més de descobrir que les restes del jove pertanyen a Murdoch, un amic de l’adolescència, troba de nou els seus records i somnis de joventut propis, els quals creia ja morts i enterrats.

El text del dramaturg francocanadenc-libanès Wajdi Mouawad, traduït per Elena Meseguer, és interpretat pels actors Salva Riquelme (Murdoch), Morgan Blasco (Boon), Eloísa Azorín (Norvège) i Leandro Martínez, qui posa música a l’escena i en algunes ocasions interpreta el germà de Boon.

Sedientos cerca la provocació, el vertigen en el públic, donant-li un colp fort de realitat. El text obliga, tant als espectadors com, sobretot, als mateixos actors a distorsionar-se i a trobar-se a si mateixos en situacions radicals, fet que provoca una renovació.

Les entrades tenen un cost de 10 euros, i els punts de venda són la llibreria Compas (situada dins del campus universitari) i una hora abans en el mateix Paranimf. També es podran obtenir a través d’internet en la pàgina d’Instant Ticket.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464