Saltar apartados

"El valor de la marca: pedra angular en l'estratègia empresarial", a debat en la Universitat d'Alacant

 

UA_emprende1Alacant. Dimarts, 12 d'abril de 2016

Dins del marc del programa ua:emprèn, la Universitat d’Alacant organitza la jornada “El valor de la marca: Pedra angular en l’estratègia empresarial” amb l’objectiu de donar una visió global del concepte de marca, tant des del punt de vista d’estratègia de posicionament empresarial com des del purament legal. Durant la sessió, que tindrà lloc aquest dijous 14 d’abril del 2016 a la sala d’actes del Germà Bernàcer, s’aprofundirà en el concepte de marca com a objecte de propietat, les seues funcions i quines són les vies legals de protecció. A més, s’examinarà la importància de l’ús correcte de la marca per a dotar de personalitat un projecte emprenedor, assegurar la seua alineació amb el mercat potencial i contribuir, en definitiva, a l’èxit empresarial d’aquesta.

Per a això, hi haurà la participació de Fernando López de Rego, membre de la Quarta Sala de Recurs de l’Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea (EUIPO), i Joaquín López Lillo, soci fundador i director de màrqueting de l’Agència de Comunicació Equipo de Imagen, especialitzat en "branding" online i multimèdia i màrqueting estratègic.

La trobada començarà a les 10 hores a càrrec de María Jesús Pastor Llorca, directora del Secretariat de Transferència de Coneixement de la Universitat d’Alacant.

Dirigit a emprenedors, empreses, investigadors, estudiants d’últims cursos i de doctorat i egressats, l’assistència a la jornada és gratuïta prèvia inscripció en l’en la web: http://uaemprende.ua.es/va/

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464