Saltar apartados

La UA presenta el documental Sueños de Sal en el Teatre-Circ d'Oriola

 

Alacant. 15 d'abril de 2016

Demà dissabte 16 d’abril, a les 20:30 hores, el Teatre-Circ d’Oriola, amb la col·laboració de la Càtedra Arquebisbe Loazes de la UA, projectarà Sueños de Sal, documental guanyador del guardó a la "Millor pel·lícula documental" en la passada edició dels Premis Goya. La projecció serà benèfica per a Creu Roja d’Oriola i Càritas.

La pel·lícula, nominada als Premis Goya en la categoria de millor pel·lícula documental, està rodada a Novelda i és el resultat del projecte ideat per l’empresari de la centenària empresa Carmencita, Jesús Navarro, per a mostrar com la localitat i els veïns d’aquesta han sabut reinventar-se i superar cada crisi.

Sueños de Sal narra la història de quatre persones de Novelda que han lluitat per aconseguir els seus somnis, malgrat les múltiples dificultats amb què s’han trobat pel camí. Alejandro, un xiquet cec que toca el piano; Irene, una jove amb espina bífida que vol independitzar-se i tenir la seua casa pròpia; Simón, un esportista que vol viatjar a Tailàndia per a perfeccionar l’art marcial que practica professionalment, el Muay Tai, i Mariano, un conductor de camió el somni del qual és aprendre a tocar la guitarra als seus 62 anys.

La pel·lícula parla sobre la determinació humana, sobre l’esperit de superació i sobre la força de l’individu quan sembla que tot està perdut, i sap convertir les dificultats en oportunitats i en reptes.

Suenos_sal

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464