Saltar apartados

La UA presenta nous cursos gratuïts en el CEM Captivador de la Nucia

 

Cursos_CEM_UA

Alacant. 13 d'abril de 2016

El Centre Educatiu Mediambiental (CEM) El Captivador de la Nucia, allotjarà quatre cursos gratuïts, impartits per professors de la Facultat de Ciències de la Universitat d’Alacant, durant els mesos d’abril, maig i juny.

Les activitats començaran amb el “Curs de Fotografia de la Naturalesa” els dies 16, 23 i 30 d’abril. Aquest curs està dirigit a totes aquelles persones que comencen a interessar-se per la fotografia, especialment de la naturalesa. Tindrà una durada total de 20 hores i serà impartit pels professors Alfredo Carretón i Concepción Muñoz.

El “Taller de Plantes Medicinals”, serà la segona activitat programada i tindrà lloc el dijous 5 de maig. Impartit pel professor Antonio Belda Antolí, aquest curs té com a objectiu fer conèixer les principals plantes medicinals i identificar-les, a més, d’entendre les relacions històriques de les plantes silvestres amb la cultura tradicional.

El “Taller d’Elaboració de Begudes Tradicionals” es desenvoluparà el dissabte 28 de maig, i serà impartit pel professor Antonio Belda Antolí amb l’objectiu de fer conèixer els principals licors tradicionals de les comarques d’Alacant, descripció de plantes emprades, com es destil·len, etc.

El cicle de cursos acabarà amb un “Taller d’Astronomia” el 18 de juny, que serà impartit pel professor Enrique Aparicio Arias, i té com a finalitat activar la curiositat i comprendre la volta celeste, com també la mecànica celeste d’aquesta.

Els cursos i els tallers estan oberts a tots els públics i edats, es desenvoluparan durant el cap de setmana, i la matrícula ja està oberta en el CEM Captivador.

El Centre Educatiu Mediambiental (CEM) El Captivador de la Nucia, pertany a l’Ajuntament de la Nucia en col·laboració amb la Universitat d’Alacant. Es tracta d’un complex destinat a acostar la naturalesa i la història mediterrània i en concret la de la Nucia a tots els sectors de la població, i dinamitzar el seu funcionament i acostar-se als visitants mitjançant un espai d’intercanvi d’informació, obert i flexible.


Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464