Saltar apartados

La Universitat d'Alacant amplia la seua presència al Vinalopó amb la creació d'una aula universitària a Monòver

La rectora en funcions, Amparo Navarro, i l'alcalde, Natxo Vidal, han signat aquest dijous el conveni entre les dues institucions

 

Monover1
Monover2
Monover3

 

Alacant. Dijous 14 d'abril de 2016

Monòver ha entrat a formar part des d'aquest dijous de la xarxa de seus de la Universitat d'Alacant al Vinalopó amb la creació d'una aula universitària el conveni de la qual s'ha signat avui mateix entre la rectora en funcions de la UA, Amparo Navarro, i l'alcalde de la localitat, Natxo Vidal.

El conveni entre les dues institucions permetrà a la Universitat i a l'ajuntament desenvolupar activitats de caràcter cultural, formatiu i investigador, amb especial atenció a les particularitats de Monòver.

Navarro ha destacat l'aposta de la Universitat per ampliar la seua presència al territori d'una manera estable i «oferint els recursos de la institució a la ciutadania, al mateix temps que ens permet estar més prop dels nostres estudiants actuals i potencials».

Per la seua banda, l'alcalde s'ha mostrat satisfet per l'acord entre les dues institucions que «ens permetrà oferir un ampli ventall d'activitats programades des de la Universitat i amb l'ajuntament».

Carles Cortés, vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, ha apuntat la importància «d'eixamplar i enfortir» la presència de la Universitat d'Alacant a les comarques alacantines com «una estratègia que ens permet estar més prop de la realitat del territori, permetent-nos aportar el nostre granet de sorra a les necessitats de la societat».

La coordinadora de les aules universitàries, Mar Iglesias, ha assenyalat que «ja estem treballant conjuntament amb l'ajuntament per a crear la comissió de seguiment del conveni i per a tenir una planificació d'activitats tan prompte com siga possible».

Ara per ara, la nova Aula Universitària de Monòver ja compta amb dues activitats previstes, la presentació del llibre La aniquilación de la República, de Glicerio Sánchez i Roque Moreno, el pròxim 17 d'abril, i l'exposició «Llapis, paper i bombes», el pròxim 29 d'abril. 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464